Телевизията от своя изгрев до днес

За да представи по-блестящ начин своето откриване,

Телевизия Rev-tv, реши да представи първите пробиви на някогашното зараждане и посрещането на телевизионните предавания.

Историята на телевизията започва в началото на 19 век. Тогава са направени първите електронни представяния. Години по-късно през 1951 е първият ден, който остава в историята на телевизията с представянето ан цветни кадри и предавания. До този момент предаваните картини и изображения били само в черни и бели цветове.

И въпреки, че съвсем в началото първият телевизор не бележи големи успехи, само след няколко години, той напълно отмества черно-белия екран.

Във всеки един момент са уловени най-забавните кадри и сред популярните технологични джаджи, могат да се видят различни етапи от човешкото развитие и това как приема телевизията:

Данни за телевизор, преди появата на цветното „съвършенство“ от 1951 година, са съществували телевизори през 1939, а новото за онова време устройство малко щастливци са могли да притежават;
Телевизорът набира все по-голяма популярност и през 1949 година, той е ползван като разтоварващо средство дори сред професии, които са приемани за високо морални.
Телевизор– мечта, през споменатата 1949 година малко хора са могли да имат телевизор у дома, затова тази технология е будела силен интерес и захлас у всеки минаващ покрай витрина на магазин с изложени екрани.

Телевизия и спорт, чрез предаванията на спортни събития, телевизора бележи истинска революция през 1952 година;
Телевизията и войната през 1962 Америка е потресена от факти около война и Куба и новината за ракетната криза. Подробна информация за това народа получава отново, чрез телевизията;
Телевизия и политика – още в годините 1968, изборните емоции са представяни на хората чрез телевизията;
Телевизия и подвига на човек – отново благодарение на телевизията, през юли 1969 година е представен полета на Аполо 11 до Луната.
Днес едва ли има дом, в които да няма поне няколко приемника и устройства за излъчване на телевизия, а с Rev-tv, зрителите могат да гледат всичко случващо се по света и по всяко време.